avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Documente necesare pentru lansarea unui joc video
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Documente necesare pentru lansarea unui joc video

Buna ziua,
De ceva timp lucrez la un joc pentru pc cu tematica de Craciun pe care este posibil sa il termin intr-o saptamana aproximativ.Pentru crearea jocului am folosit numai programe open source. Singura problema este ca nu stiu ce ar trebui sa fac , in sensul ca nu stiu de ce documente am nevoie pentru a putea lansa jocul fara a avea mai tarziu probleme.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 01:19, 13 Noiembrie 2014
Pentru vanzarea drepturilor de autor nu va trebuie hartii. Se intocmeste un simplu contract. Daca vreti sa vindeti jocul (utilizatorilor finali) atunci trebuie fie sa inregistrati activitatea economica sub forma PFA, II sau sa va infiintati SRL, SRLD etc.
Multumesc pentru raspuns!
Da as dori sa vand jocul utilizatorilor finali.Pentru asta trebuie sa si inregistrez jocul undeva sau este de ajuns sa imi deschid un PFA?
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2014
GeorgianMuresanu, utilizator
Pentru jocuri, din cate stiu eu nu. Dar ar trebui sa existe niste garantii oferite clientilor (si mai ales responsabilitatea d-voastra asumata ca atare) cu privire la continut. Mai precis avertizari daca e vorba de continut violent sau adult, daca exista imagini care ar putea provoca crize de epilepsie etc.
Jocul nu trebuie inregistrat pentru a-l vinde. Trebuie sa-l protejati, astfel incat sa nu poata fi copiat, iar asta trebuie s-o faceti tehnic, si apoi, eventual, si legislativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui pfa. Leonard998 Leonard998 Salutari! Am implinit varsta de 18 ani si imi doresc sa infiintez un PFA. Problema este ca nu am nicio pregatire superioara (cel putin teoretic) care sa ... (vezi toată discuția)
Poate exista un ong care să realizeze case pentru membrii săi? Andr@ Andr@ Poate fi înființat un ONG care, printre altele, să realizeze efectiv și case pentru membrii săi? Scopul și obiective statutare ale asociației ar fi ... (vezi toată discuția)
Pot folosi un domeniu web din doua cuvinte, din care unul e marca inregistrata?? roxana.stefania roxana.stefania Buna, nu vreau sa dau exact numele, fiind vorba de un brand arhi-cunoscut. presupunem ca vorbim despre cuvantul \"nume\". Acesta este marca inregistrata, ... (vezi toată discuția)