avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Angajat la interprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Angajat la interprindere individuala

Daca am o interprindere individuala:
1. ma pot angaja cu 2 ore iar taxele pt sanatate, somaj, pensii sa le platesc in raport cu salariul(minim ?
2impozitul il voi plati pe profit si anume 16%?
3 mai sunt si alte taxe care ar trebui sa le platesc?
4sunt comerciant cofetar patiser, vreau sa deschid bar, alimentara si sa comercializez piese si accesorii pt autovehicole imi trebuie o alta specializare pt cele mentionate mai sus?
5 pt comercializarea de piese si accesorii autovehicole mi-ar trebui un alt punct de lucru?#-o
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:03, 13 Noiembrie 2014
Titularul unei intreprinderi individuale nu se poate angaja la intreprinderea individuala al carei titular este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - contributii si impozit @lexandra @lexandra Am si eu cateva nelamuriri in legatura cu II-urile: 1.Am inteles ca platesc impozit 16% pe venitul net dar nu inteleg daca platesc contributii .0.5 somaj,10.5 ... (vezi toată discuția)
Ce e mai bine sa-mi deschid? raul83 raul83 Vreau sa-mi deschid o sala de culturism&fitness cu bar unde sa vand sucuri si suplimente nutritive. Ce e mai bine sa-mi deschid in cazul acesta, intreprindere ... (vezi toată discuția)