avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema

Am si eu o problema.Acum un an eram angajatul unui casino de tip sala de jocuri electronice, in timpul serviciului i-am introdus credite virtuale pe datorie agentului de paza in valoare de peste 20000 de ron.Cazinoul a depus plangere impotriva mea sub aspectul savarsiri infractiunii de neglijenta in serviciu.Azi am primit o copie a ordonantei prin care procurul a dispus scoaterea de sub urmarire penala a mea si aplicarea unei amenzi amdinistrative in cuantum de 1000 de lei si chelutielile judiciare in valoare de 100 de lei sale platesc tot eu.
Acum va intreb si eu: cu prejudiciul cum ramane?Mai au cum sa ma dea in judecata sa isi recupereze prejudiciul?Acu m nu o sa am nici o problema in privinta cazierului?Imi va aparea ceva?
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 20:43, 30 Mai 2009
Da. Va pot actiona in fata instantei civile. Nu cunosc detaliile dar se poat e promova o astfel de actiune.
Amenda administrativa nu apare in cazier( cel putin din cate stiu eu..care nu sunt specializata in drept penal).

succes
av. Ileana Schwarz
Daca in ordonanta se precizeaza ca va faceti vinovat de fapta retinuta in sarcina dvs, dar ati fost scos de sub urmarire, deoarece fapta nu prezinta pericolul social al unei infractiuni, angajatorul are posibilitatea unei actiuni civile, in pretentii, cale pe care poate solicita instantei sa fiti obligat la plata prejudiciului cauzat si a eventualelor daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare hsv hsv buna ziua...am o problema serioasa...am lucrat la o sala de jocuri si am introdus unui client suma de aproximativ 25000 lei, bani pe care nu i-am primit.sunt ... (vezi toată discuția)
A furat un laptop si a recunoscut fapta lu_cica lu_cica buna ziua..fratele meu a furat un laptop si 35 lei de la o sala de jocuri electronice..la doua zile sa dus la angajatul de acolo si ia restituit laptopul si ... (vezi toată discuția)
Niste lamuriri as dori, va rog Bonnet Bonnet Tocmai am fost instiintat ca am fost scos de sub urmarire penala intr-un dosar legat de drepturile de autor. Procurorul a cosiderat ca fapta savarsita nu ... (vezi toată discuția)