Buna ziua. Doresc sa intreb daca mai sunt obligat azi in 2014 la plata unui contract la telefonie mobila, daca contractul a fost semnat in 2004, pe o perioada de 2 ani(durata contractului). Mentionez ca sa efectuat plati de catre debitor pana in decembrie 2004. Va multumesc
Daca v-au fost trimise periodic notificari de plata, legal intocmite iar d-voastra figurati cu sold in baza de date, nu prea puteti considera ca ati platit.
Sunt societati care renunta la soldul de incasat pentru ca nu renteaza sa angajeze armate de avocati ca sa recupereze sume infime, dar nici clientul lor n-o sa mai fiti in veci.
Datorie aveti, nu puteti fi obligat la plata, asta e cu prescripta asta.
Nu veti ajunge sa fiti executat silit, deci nu se pune problema unei contestatii. daca va actioneaza in judecata, veti depune intampinare prin care sa solicitati respingerea actiunii, dreptul lor fiind prescris.
Abonament neplatit
Filip441
Buna seara, as vrea sa stiu ce se poate intampla daca am o datorie la vodafone.. Datoria mea este de 2500 ron. Ei ma pot da in judecata sau ceva? Si cel mai ... (vezi toată discuția)