avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala cu mai multe coduri CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala cu mai multe coduri CAEN

Buna ziua
o societate comerciala careia i-a fost incredintata prin negociere directa contractul de delegare pentru activitati de salubrizare poate desfasura si alte activitati comerciale (cu alte coduri caen)daca acestea au fost prevazute in actul constitutiv si aprobate de asociati?
Va rog si textul legal
Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 21:26, 19 Noiembrie 2014
Odata ce legiuitorul nu a introdus limitari, inseamna ca este posibil. Lista activitatilor permise a se desfasura doar ca obiect unic de activitate o puteti consulta la [ link extern ]
Puteti presta nu activitatile prevazute in Actul Constitutiv, intrucat mai mult ca sigur, acelea nu sunt totate autorizate, ci activitile mentionate de Registrul Comertului in Certificatul Constatator.
De asemenea, este necesar sa aveti autorizat si Codul CAEN specific pentru activitatile de salubrizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sc - activitate secundara toate codurile caen, legalitate LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua, Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa-mi trec in actul constitutiv intregul cod caen. Stiu insa ca sunt anumite ... (vezi toată discuția)
Completare obicet activitate dupa recodifcare. ce coduri trec?? adela05 adela05 Buna ziua! Daca am o complatare ob activitate la un SRL care a suferit recodificarea din 2008, dar ultimul act const este din 2007, eu acum trebuie sa trec in ... (vezi toată discuția)
Distributie online - cod caen si autorizatii marianbacau marianbacau Buna ziua, Incercam sa ne dezvoltam pe partea de online, si avand o oarecare experienta in anumite domenii am spus sa incepem de acolo. Daca la partea ... (vezi toată discuția)