avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inregistrarea convorbirii telefonice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inregistrarea convorbirii telefonice

Cum pot sa intru in posesia inregistrari audio telefonice (in cazul in care exista undeva)dintre 2 medici din spitale diferite?
Unul dintre ei a spus o minciuna prin telefon depre mine celuilalt doctor care mi a cauzat prejudicii de sanatate.Acuma nici cel ce mi a spus minciuna nu mai recunoaste ca mi a spus dar nici cel ce i a spus-o medicului.
Cu alte cuvinte eu am visat urat nu ei si-au batut joc de mine.
Acuma eu vreau sa intru in posesia intregistrari audio telefonice (cel mai probabil convorbirea s a desfasurat intre 2 telefoane fixe ale spitalului)pentru a avea proba in instanta.
De unde iau aceasta proba?
Ps:minciuna insemnand ca am luat eu nu stiu ce pastile.ei acuma nu recunos ca ca mi-ar fi spus mie asa ceva.
Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:12, 15 Noiembrie 2014
Numai autoritatile in drept au competenta sa solicite operatorilor de telefonie punerea la dispozitie a convorbirilor telefonice
daca s-a discutat pe linie de telefonie fixa ,intrebati STS-ul .
Solicitati instantei de judecata, sa aprobe, dupa caz, efectuarea unei expertize tehnice judiciare in specializarea telecomunicatii si sa fixeze ca obiectiv - contactarea firmei de telefonie (dand in acest sens o aprobare scrisa expertului, prin adresa de incredintarea a expertizei, pentru a verifica la firma de telefonie, daca exista o inregistrare a convorbirii respective) sau instanta de judecata sa ceara direct la firma de telefonie, sa puna la dispozitia instantei inregistrarea (daca aceasta a fost facuta sau daca se mai pastreaza) a convorbirii telefonice dintre nr. de telefon ... si nr. de telefon ...., din data de ....., ora .....
Cred ca glumiti cu inregistrarea convorbirilor de catre companii. Nici macar datele convorbirilor (numarul de telefon al apelantului si al celui care a fost apelat, adresa abonatului, locatia celui care este apelat, cand a fost facut apelul si cat dureaza convorbirea telefonica) nu mai au voie sa le stocheze. Cititi aici ce a zis Curtea Constitutionala despre dispozitiile Legii nr.82/2012:
[ link extern ]

In plus omul a zis:

Acuma eu vreau sa intru in posesia intregistrari audio telefonice (cel mai probabil convorbirea s a desfasurat intre 2 telefoane fixe ale spitalului) pentru a avea proba in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare convorbiri telefonice floreaionut floreaionut in baza carei legi este permisa inregistrarea convorbirilor telefonice de catre operatorii de telefonie?stiam ca este permisa doar stocarea datelor privind ... (vezi toată discuția)
Amenintare telefonica de la patron diamant24 diamant24 Buna ziua ! Astazi am fost sunata la locul de munca de patronul firmei la care lucrez,acesta m-a bagat in preaviz de 20 de zile pe motiv de desfiintare a ... (vezi toată discuția)
E legal să înregistrez o discuție verbală sau telefonică cu cineva? Pilu Pilu Buna seara. As avea rugamintea sa-mi spuna cineva daca e legal sa inregistrez o discutie directa pe care o am cu cineva, sau telefonica ? Este vre-un act ... (vezi toată discuția)