Buna seara,
De curand am avut nevoie sa platesc o Taxa Judiciara De Timbru , in contul bugetului local al unitatii administrative-teritoriale in care am domiciliul (Mosnita Noua-Timisoara).Cum locuiesc in Spania, am sunat sa cer numarul de cont cu IBAN si Swift--au fost foarte amabile doamnele---dar mi-au dat doar Contul cu IBAN.
Insistand sa-mi dea si codul SWIFT---mi-au raspuns ca ei au un Cod fiscal iar ceea ce cer eu e in alta Limba.Le-am explicat ca e corect ce cer pentru ca am mai facut transferuri internationale (binenteles nu la Primarie) dar pentru a face un Transfer International e obligatoriu si SWIFT-ul-----in fine cum eu vorbesc in alta limba si nu Romana (dupa cum mi-a zis D-na de la Primarie=D>) ---ele stiu mai bine m-am dat batuta dar nu invinsa.
Maine o sa mai sun sa vad daca vorbim aceiasi limba si sper sa castig Batalia cu functionarii de la Primarie.
Intrebarea mea e daca am dreptate ca trebuie sa aiba si SWIFT sau nu(am fost la banca cu datele pe care mi le-au dat azi si nu am reusit sa fac transferul-----asa ca sunt sigura ca am DREPTATE)---dar oricum astept sugestii.
Buna ziua!
Codul SWIFT se utilizeaza in tranzactiile interbancare.
SWIFT reprezinta un cod unic international de identificare a unei banci. Initialele swift vin de la Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication.
Primariile folosesc conturi de trezorerie care nu au "atasate" coduri SWIFT.
Buna seara,
Va multumesc pentru mesaj dar am vazut intr-un document emis de Primaria Jud. Timis ca exista si pentru Primarie cod SWIFT.Din pacate nu pot atasa acest document dar pot oferi link-ul respectiv:
www.primariatm.ro/.../inv_reparatii_scgen20.pdf
Traducir esta página
3/9/2008 - PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIŞOARA. DIRECŢIA ... Română, cod swift: RNCBROBU, Municipiului Timişoara, cod fiscal. ROl4756536. se ......
Daca nu se poate deschide Link-ul atasat cu o simpla intrebare pe GOOGLE (primaria are cont SWIFT) veti gasi aceste informatii in care se vede clar ca Primaria are Cod SWIFT.
Daca pute-ti afirma si documenta raspunsul d-vs ca Primaria nu foloseste Cod SWIFT va rog frumos sa-mi explicati de ce am gasit pe Internet aceasta informatie.
Va multumesc inca odata pentru mesaj.
Buna ziua!
Din cate stiu eu codul dat de dvs. RNCBROBU apartie Bancii Comerciale Romane. Poate primaria respectiva are un cont deschis la banca respectiva.
Pe Google puteti intreba orice doriti. Asta nu inseamna ca primaria are si cod swift.
Explicatie pe o am este faptul ca primaria "apartine" statului si statul isi colecteaza banii prin trezorerii.