avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pot da unui necunoscut nr de cont? e in siguranta ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pot da unui necunoscut nr de cont? e in siguranta contul apoi?

Vreau sa vand o masina unui necunoscut, din Germania, el m-a abordat ca vrea sa cumpere. Imi tot cere sa-i dau contul meu din banca, cred ca pentru siguranta, ca sa nu vina cu banii pe atata drum. Dar oare este sigur sa-i dau nr de cont, acele multe multe cifre? Eventual si numele. Nu va putea sa faca nici o tranzactie in numele meu apoi, sa mi-l goleasca, nu?
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 08:00, 17 Septembrie 2011
Puteti sa-i dati linistit nr. de cont. Tranzactii in cont se pot face doar de catre persoana care are semnatura in banca. Sau daca este atasat unui card doar de catre persoana care detine cardul si stie codul PIN.
Acum imi cere
- account holder name:
> account number:
> iban:
> swift code:
> bank/address:

I le dau?
Asta inseamna titularul contului, nr. de cont, codul swift pt tranzactii internationale. Daca nu i le dati nu aveti cum incasa banii. Dupa cum v-am mai spus nu are cum face operatiuni in contul dumneavoastra. Dar de ce nu intrebati la banca dumneavoastra aceste aspecte? Ei sunt in masura sa va dea cel mai pertinent raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda pe internet ana-maria357 ana-maria357 Saptamana trecuta am fost tepuita de o doamna pe nume Barry Seriana din Canada care vroia sa cumpere rochia mea de mireasa ( pe tocmai.ro) cadou pentru sora ei ... (vezi toată discuția)
Codul iban in contractul de vanzare-cumparare imobil Artigas Artigas Va salut, In vederea efectuarii platii unui imobil pe care il vand,am convenit cu cumparatorul ca pretul convenit sa-mi fie platit de catre acesta la banca ... (vezi toată discuția)
Frauda net Maria_26 Maria_26 Am o mare problema si nu stiu ce sa fac.Acum ceva timp am primit un mail de genul Hello Let me present to you one of the largest worldwide enterprises ... (vezi toată discuția)