Vreau sa vand o masina unui necunoscut, din Germania, el m-a abordat ca vrea sa cumpere. Imi tot cere sa-i dau contul meu din banca, cred ca pentru siguranta, ca sa nu vina cu banii pe atata drum. Dar oare este sigur sa-i dau nr de cont, acele multe multe cifre? Eventual si numele. Nu va putea sa faca nici o tranzactie in numele meu apoi, sa mi-l goleasca, nu?
Puteti sa-i dati linistit nr. de cont. Tranzactii in cont se pot face doar de catre persoana care are semnatura in banca. Sau daca este atasat unui card doar de catre persoana care detine cardul si stie codul PIN.
Asta inseamna titularul contului, nr. de cont, codul swift pt tranzactii internationale. Daca nu i le dati nu aveti cum incasa banii. Dupa cum v-am mai spus nu are cum face operatiuni in contul dumneavoastra. Dar de ce nu intrebati la banca dumneavoastra aceste aspecte? Ei sunt in masura sa va dea cel mai pertinent raspuns.
Frauda net
Maria_26
Am o mare problema si nu stiu ce sa fac.Acum ceva timp am primit un mail de genul
Hello
Let me present to you one of the largest worldwide enterprises ... (vezi toată discuția)