avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Slutire- vopsea de par
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Slutire- vopsea de par

Bună seara,va rog dacă se poate sa mi spuneți care sunt pașii pe care trebuie sa i urmez în următoarea problema: am cumpărat dintr un magazin cu produse profesionale o vopsea de par și mi a căzut tot parul (sunt cheala) la 20 minute după aplicare.
O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: dorenutza , utilizator 09:12, 14 Noiembrie 2014
In primul rand strangeti toate posibilele dovezi in favoarea celor sustinute ( bon de casa, ambalaje si recipiente produs, marturia cunoscutilor, expertiza psihiatrica etc) si mergeti la un avocat.
Un avocat bun ar putea obtine despagubiri morale substantiale (chiar de la producator). A mai existat recent cazul fetei mutilate in accidentul provocat de neglijenta CNADNR care a obtinut 1 mil euro despagubiri.
Stiu ca suna cam lacom, dar nu e, comparativ cu socul psihic pe care-l poate avea o femeie intr-un asemenea scenariu. De altfel recent un tanar (de la un post de radio) s-a sinucis din cauza depresiei provocata de caderea parului.
Imi pare sincer rau pentru d-voastra.
Izolati produsul sa nu il mai foloseasca si altcineva. Anuntati comerciantul pentru a bloca comercializarea ulterioara a produsului (daca conditia medicala va permite acest lucru). Contactati in regim de urgenta un medic specialist. Daca nu puteti lua legatura cu medicul de familie mergeti imediat la urgenta.
Am luat legătura cu magazinul și ce credeți mi au spus ca îmi dau bani înapoi pe produs.
Atât au avut de spus.
Mulțumesc pentru răspuns! Am toate dovezile inclusiv tot parul pe care l am pierdut.
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator
Daca s-ar fi intimplat in alta tara, altfel ar fi stat situatia. Depinde si de la ce firma ati folosit aceasta vopsea. Daca este o firma care se respecta, s-ar putea sa reusiti. Faceti poze care sa le folositi ca doveti, pina vedeti ce faceti.
Asta ar fi o recunoastere a faptului ca v-au vandut produsul.

Alte discuții în legătură

Inselaciune? - vopsea de par negru in loc de blond kuky666 kuky666 buna seara, sora mea a cumparat dintr-un super market o spuma de vopsea de par de la o firma cunoscuta pe care scria blond dar dupa aplicare a constatat ca e ... (vezi toată discuția)
Accident la lucru in italia soldat cu handicap si perioada mare de spitalizare. RoxanaCotiga RoxanaCotiga Tatal meu care lucreaza in Italia . A avut recent un accident la locul de munca , anume s-a electrocutat in timp ce vopsea o cabina in care erau fire de inalta ... (vezi toată discuția)
Probele video constituie probe mereu????? ce conditii trebuie indeplinite??? ionut_daniel ionut_daniel ma intreb daca toate sistemele video din supermaketuri trebuie sa fie omologate... daca exista o lege in acest sens.... sau poate asa oricine sa isi puna o ... (vezi toată discuția)