avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incheiere de sedinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incheiere de sedinta

Buna dimineata Am un proces pe contencios adm.si la acest termen nu am putut sa ma prezint cu toate ca ,partea adversa a solicitat judecarea in lipsa, instanta a suspendat cauza in temeiul art. 411 alin. 2 NCPC. Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:37, 14 Noiembrie 2014
Va trebui sa formulati o cerere de repunere pe rol a cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea cauzei. irevocabila ? gyandy gyandy Buna ziua.La hotararea data de instanta de recurs,recurs formulat dupa fond,eu am facut contestatie in anulare.Am depus motivele si am achitat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
De ce s-a suspendat procesul de marire pensie alimentara? Cris1971 Cris1971 Buna ziua, am deschis proces marire pensie alimentara , primul termen a fost ieri 17.02.15. Inainte de primul termen de judecata, in 23 ianuarie am mai depus ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca judecata cauzei s-a suspendat pentru lipsa partilor? ContSters252477 ContSters252477 am primit o amenda in timp ce eu nu ma aflam in localitate,ajuns acasa fiind,mam trezit cu o copie dupa procesul verbal in cauza si am fost la sectia de ... (vezi toată discuția)