avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... continuitatea cartii de munca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

continuitatea cartii de munca

Cum se procedeaza la continuitatea cartii de munca ( fara sa fi angajat undeva ) ca pe mai tarziu sa poti beneficia de o pensie. Din cate am inteles se poate depune ori la oficiul de pensii ori la fortele de munca si bineinteles se plateste pentru sanatate si nu mai stiu ce cotizatii.As dorii cateva lamuriri daca se poate.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Carnet de munca bona Cryss84 Cryss84 Buna ziua! lucrez ca bona de putin timp si as dori sa stiu cum trebuie procedat pentru ca parintii sa-mi faca carte de munca, pentru a putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare sociala? rusalim rusalim buna ziua,tuturor! am si eu cateva intrebari pentru cei care pot sa ma ajute.Am inchis contractul de munca,incepand cu 01.12.2005.In prezent nu realizez nici ... (vezi toată discuția)
Continuitate carte de munca gabrielle_24 gabrielle_24 Buna seara, Am si eu o nelamurire. Astazi am luat de la firma cartea mea de munca si tot ce trebuia pt ca am fost concediata in baza art 65 din codul ... (vezi toată discuția)