avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta de poprire neonorata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta de poprire neonorata

buna ziua va rog sa ma indrumati si pe mine unde trebuie sa merg.Fostul sot care este obligat sa plateasca pensie de intretinere fiului meu nu a mai platito.la dosar exista o ordonanta de poprire catre firma la care lucreaza dar aceasta nu a trimiso niciodata la domiciliul meu pensia punindo tatal prin posta pina in luna februarie cind am deschis procesul pentru marirea acesteia.deci in luna fabruarie nu a mai pus banii apoi in luna martie ia pus urmind ca in aprilie si mai sa nu ii mai puna.Comunicarea am primito pe 2 aprilie dupa cit timp se poate face plingere penala/si unde se face asta/e nevoie de avocat?nr de tel de la firma la care lucreaza nu il am si nici adresa fiind o firma din alt judet.Ce pot face va rog ajutatima.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 12:23, 30 Mai 2009
Plata pensiei nu e valabila daca nu is-a facut porire din salariu. Pensia trebuie achitata printr-o dovada de plata.Puteti sa il dati in judecata pentru abandon de familie. Apelati mai bine la un avocat sa va faca actiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata din iunie 2009 , fostul sot nu mi-a dat niciodata pensie alimentara pt.cel 2 copii minori . In sentinta de divort s-a mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere pentru minori nici după pedeapsă penală. ce altă soluție am să recuperez sumele restante? maria mariana maria mariana buna ziua, sunt divortata din 2009 in urma hotariri judecatorest am ramas cu 2 copii minori si la care trebuia tatal sa le dea pensie de 300 lei pentru ... (vezi toată discuția)