Daca am terminat ASE-Cibernetica, ma pot angaja pe postul de Ambulantier (Cod COR 325802). Mentionez ca nu am alte cursuri terminate. La nivelul de studii scrie "Nivelul de studii - 3 (studii medii sau postliceale)". Imi trebuie si alte cursuri de specialitate sau care sunt cerintele pt a profesa pe un astfel de post?
In general, pentru a participa la un examen sau concurs pentu ocuparea unui post de ambulantier se solicita :
- diploma de absolvire a scoli de soferi - 2 ani vechime in profesionisti si permis de conducere functia de sofer valabil ptr.autovehicule din categoria B si C autosanitara I
- diploma de absolvire a cursului organizat conform Ordinului ministrului sanatatii nr.388/1992
Cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Vreau sa ma angajez pe postul de monitor mediu, dar am terminat ASE-ul, Facultatea de Management. Am nevoie de atestat in domeniu sau cursuri?
Multumesc!
Studii medii
radu577
Buna seara,
Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)