avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nivel de studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nivel de studii

Daca am terminat ASE-Cibernetica, ma pot angaja pe postul de Ambulantier (Cod COR 325802). Mentionez ca nu am alte cursuri terminate. La nivelul de studii scrie "Nivelul de studii - 3 (studii medii sau postliceale)". Imi trebuie si alte cursuri de specialitate sau care sunt cerintele pt a profesa pe un astfel de post?
Cel mai recent răspuns: MariaRamona , utilizator 09:41, 18 Noiembrie 2014
In general, pentru a participa la un examen sau concurs pentu ocuparea unui post de ambulantier se solicita :
- diploma de absolvire a scoli de soferi - 2 ani vechime in profesionisti si permis de conducere functia de sofer valabil ptr.autovehicule din categoria B si C autosanitara I
- diploma de absolvire a cursului organizat conform Ordinului ministrului sanatatii nr.388/1992
Cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Vreau sa ma angajez pe postul de monitor mediu, dar am terminat ASE-ul, Facultatea de Management. Am nevoie de atestat in domeniu sau cursuri?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am angajat o persoana pe pozitia marketing asistent ... Gabrielacreatza Gabrielacreatza Buna ziua! Am angajat o persoana pe pozitia Marketing asistent - cod cor 243203. Acum am vazut ca sunt necesare studii superioare. Care sunt consecintele, daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o intrebare , am lucrat timp de 7 anii la o ambulanta ... ClaudiuPopovici1987 ClaudiuPopovici1987 buna ziua am o intrebare , am lucrat timp de 7 anii la o ambulanta privata dar din mai multe motive am dimisonat ca sa ma angajz la stat la ambulanta ... (vezi toată discuția)
Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)