avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort- evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort- evacuare

buna seara
sunt in divort cu sotia ,,primul termen sa stabilit pe 2 dec ...pe 11 noi am primit o citatie prin care sotia cere evacuarea din domiciliu(proprietate ei) dar la care am facut renovari ,,motivul ei ar fi ca dureaza prea mult divortul,, si ca sunt recalcitrant dupa ce sa respins ordinul de protectie in 23 iul,,in fapt eu nu fac nici un scandal ci soacra si cumnata care au si fost amendate pt asta ,,,,
intrebarea mea este pot fi evacuat daca nu am facut partajul ? actiunea de partaj urmeaza sa o introduc saptamana viitoare ,,pt ca dupa cate stiu nu se judeca odata cu divortul ..
va multumesc anticipat week end placut
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 20:45, 14 Noiembrie 2014
da, daca imobilul este proprietate exclusiva va poate evacua. eventualele pretentii pe care le aveti reprezentand imbunatatiri aduse imobilului le puteti solicita pe calea partajului, prin actiune principala sau cerere reconventionala
Imi permit sa o completez pe d-na avocat, incepeti sa strangeti chitante, facturi, devize de lucrari, vorbiti cu mesterii, daca ati lucrat in regie proprie, cautati-va martori...
Nu va va fi usor sa demonstrati ca ati facut imbunatatirile din bani proprii!
Partea cu recuperatul, cand veti ajunge acolo, pare relativ simpla, spuneti ca locuinta este bun propriu a sotiei, deci ati avea ce executa.
Un ultim sfat: notati litigiul in coala CF, sa nu va treziti ca vinde locuinta si cand sa executati, n-aveti ce!
Se subintelege ca este mai mult decat necesar sa fiti asistat de un avocat. Ma refer in special la pricina cu partajul. L
a divort sunteti vinovat, nu va era bine holtei :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea sotului neproprietar dupa divort Cabinet individual de Avocatura Cabinet individual de Avocatura in iunie 2009 s-a pronuntat divortul prin acordul partilor. sotia este proprietar tabular al casei care era ultimul domiciliul comun al sotilor. sotul nu are ... (vezi toată discuția)
Cum o pot evacua pe cumnata mea din casa parintilor niculina_d niculina_d Buna ziua, povestea este lunga. In casa parintilor mei sta fratele meu impreuna cu cumnata(mentionez ca doar tata mai traieste). Ei s-au casatorit in 1993. ... (vezi toată discuția)
Divort cu probleme fanusteff fanusteff buna dimineata sunt in divort cu sotia ,,ieri cand m-am intors de la munca am gasit usile blocate (infundat butucul in care bag cheia cu clei sau ceva ... (vezi toată discuția)