avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune evacuare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune evacuare

Buna ziua ! Va rog mult sa imi spuneti cum pot evacua din spatiu pe fosta sotie a fiului meu . Ei au divortat iar fosta nora e stabilita in italia dar la negru' fara acte. Nu mai locuieste la adresa din buletin de 5 luni si nici nu va mai locui aici. Ce si cum trebuie sa fac sa o evacuez. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 19:14, 14 Noiembrie 2014
pai daca nu locuieste, ce vreti sa evacuati????
Buna ziua! Proprietarul imobilului trebuie sa introduca o cerere de evacuare in instanta.
va este frica ca se intoarce din Italia casatorita ,la adresa din buletin ? nu as crede ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din locuinta 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti [b]daca proprietarul unui imobil isi evacueaza fosta nora (divortata de 2 luni si jumatate) este pasibil de vre-o pedeapsa? ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Drept de folosință locuință de către unul dintre moștenitori: pot intra ceilalți în apartament ori de câte doresc? mancipri mancipri Mama, tata, fiul, si sotia acestuia fiica si copilul acestuia (nepot) locuiesc impreuna in apartamentul proprietate personala a parintiilor. In anul 2005, ... (vezi toată discuția)