avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrare bloc ANL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrare bloc ANL

Buna seara,

Am fost contactata de o asociate dintr-un bloc ANL dat recent in folosinta pentru adimiatrare. Inrebarea mea este :-daca este corect ca persoanele care locuiesc acolo (chiriasi) sa decida asta.Blocurile ANL sunt in subordinea primariei orasului, nu ea trebuie sa faca angajarea persoanei care administraza si care face curatenie.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: jordella , utilizator 08:14, 15 Noiembrie 2014
Primaria angajeaza administratorul condominiului, ei primesc facturile, le repartizeaza pe fiecare apartament (chirias), nu cred ca va pot angaja chiriasii, ei achita chiria si intretinerea Primariei.
nu este acceptata varianta angajarii chiriasilor , pentru nici un fel de serviciu de administrare sau curatenie . primaria contracteaza o societate care se ocupa de tot .
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare administrator anl miha66 miha66 As dori sa-mi spuneti cine are obligatia sa faca actele de angajarea a administratorului si a persoanei care face curatenie intr-un bloc ANL. va multumesc! (vezi toată discuția)
Blocuri anl omul70 omul70 Blocurile ANL pot fi administrate de o asociatie de proprietari? Se stie ca proprietarul blocurilor ANL este chiar Agentia Nationala a Locuintei iar legea ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asociatia de proprietari si asociatia de locatari(chiriasi)? MCA2014 MCA2014 Ca si chiriasi ai unui bloc ANL nu putem infiinta o asociatie de proprietari pe care sa se factureze apa, gazul de la centrala termica comuna, lumina de pe ... (vezi toată discuția)