avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Asociere in cadrul unui SRL-D
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Asociere in cadrul unui SRL-D

Am deschis recent un srl-d ca unic asociat si administrator al firmei.Acum m-am asociat ne oficial cu un prieten si am deschis un magazin . Investitia in marfa a fost cam 50%-50%.Eu am suportat cheltuielile cu deschidera punctului de lucru ,deoarece initial aveam al obiect de activitate ce nu necesita punct de lucru.plus cheltuieli cu vitrina frigorifica;raftururi,casa de marcat.etc.Ce procedura legala exista sa -i recunosc contributia in firma?Ce implica si cat costa?
Depinde ce doriti...! Puteti sa-l luati asociat in firma si sa considerați investiția ca fiind aport la capital sau sa-i restituiți investiția sub forma de restituire împrumut !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. exista un s.r.l. unde am fost doi asociati sotul ... Met1 Met1 Buna seara. Exista un s.r.l. unde am fost doi asociati sotul meu fiind administratorul societatii.Celalalt asociat a cesionat 50 % pe numele meu. Am divorțat ... (vezi toată discuția)
Am deschis recent o firmă Elena@07 Elena@07 Bună! Am deschis recent o firmă și s-au făcut multe plăți cu cash(achiziții) până să vindem ceva? Cum procedez cu registrul de casă? (vezi toată discuția)
Nerespectarea garantiei si service-ului? alexxbaciu alexxbaciu Buna ziua, Incerc sa va prezint situatia cat mai pe scurt : avand in vedere ca aveam nevoie de 2 vitrine frigorifice orizontale pentru un magazin alimentar ... (vezi toată discuția)