avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Acte auto furate
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Acte auto furate

Buna seara am cumparat o masina de la o persoana care la randul lui a luato de la o firma care a adus masina in tara am primit toate actele doar ca la mine sa intamplat norocul sa fie furate fiscalele de la ambi propietari si factura mai detin briful mare si cel mic in original cum pot inmatricula masina . nu ii mai gasesc pe cei de la care am luat masina si am scos si cele 3 randuri de numere rosii care ar fii solutia sa mai pot circula cu masina pana la rezolvarea problemei
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 01:42, 15 Noiembrie 2014
La RAR gasiti solutia. Ei stiu cel mai bine procedurile in astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte auto stylya stylya Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele. Am ... (vezi toată discuția)