avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... COMPENSARE SULTA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

COMPENSARE SULTA

S-a conexat partajului judiciar , chemarea in judecata pentru stabilirea dreptului de folosinta - casa - teren . Pot cere judecatorului sa amine hotarirea la partaj pina la terminarea celuilalt si sa se compeseze eventualele daune cu eventualele sulte ?
Cel mai recent răspuns: ContSters335821 , utilizator 18:19, 16 Noiembrie 2014
Daca le-a conexat, nu cred ca le mai disjunge, asa ca vor fi pronuntate amandoua odata. Puteti cerere compensatia judiciara daca mai sunteti in termen.
nu s-a dat nici o hotarire la nimic inca . mai trebuie sa vina si lotizarea terenului . s-au facut expertizele tehnice la casa si teren . trebuie refacute ?? deci pot cere ?
Ultima modificare: Duminică, 16 Noiembrie 2014
ContSters335821, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cere atribuire prin compensare ? ContSters341448 ContSters341448 Am un partaj judiciar - iesire din indiviziune - la care am conexat un dosar - pretentii lipsa de folosinta - . Am acolo 2/3 din casa si teren . Pot cere ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni raport de expertiza- cerere refacere expertiza ContSters337674 ContSters337674 In acdrul procesului de partaj judiciar , am cerut rfacerea expertizei tehnice asupra cladirii , deoarece am semnalat o neregula in senbsul ca expertul cu ... (vezi toată discuția)
Expertiza teren la partaj judiciar sil73 sil73 la un partaj judiciar teren s-a facut ; raport de expertiza, obiectii la raport de expertiza prin variante de lotizare. ce se mai poate face la aceste ... (vezi toată discuția)