avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Probleme muzica si galagie cu vecin
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Probleme muzica si galagie cu vecin

Buna ziua,
Am si eu o problema la care sper sa-i gasesc rezolvare si cu ajutorul dvs. Am un vecin (un pusti)mare meloman , mai ales dupa orele 22.00. I-am atras atentia de cateva ori,presedinta blocului si administratorul la fel. Da pe moment,nu mai fac,promit,etc....minciuni cat casa. Am inregistrat muzica data tare cu un amarat de aparat foto digital care are si functie de inregistrare. De ce? Dupa ce l-am amenintat cu chemarea politiei a inceput sa-si faca in ambitie.Adica? Da drumul la muzica 5 minute, o opreste,mai da drumul iarasi 5 minute,iar o opreste si tot asa plus tipete, urlete ( ca sa asezoneze).In cele din urma nu am mai rezistat si am sunat la 112. Pana sa apara echipajul baietasul a opri muzica. Au venit oamenii si au constatat ca ... nu e muzica.Le-am povestit cum sta treaba si am vrut sa le demonstrez cu inregistrarea facuta de mine( de la mine din casa). Au spus ca ei nu pot sa ia in seama asa ceva. Intrebare? Cum reusesc sa o scot la capat cu acest nesimtit? Daca ma duc in instanta cu aceste inregistrari mi se vor lua in considerare? Cum altfel sa demonstrez ca individul isi bate joc? As putea sa-i dau o bataie buna dar altfel nu va mai scriam aici. Eu vreau sa rezolv normal, pe cale legala si sa reusesc sa-mi recapat linistea. Multumesc foarte mult pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Alena13 , utilizator 21:16, 4 Septembrie 2017
Acum cativa ani am patit asta cu galagia / muzica prea tar la un local central.. am rugat chelnerul sa spuna dj-ului sa dea mai incet, dar a venit si a spsu ca nu se poate, ca "asta e politica localului".. am cerut sa il cheme pe patron, a venit era un tanar in tricou - era 8 Martie!.. - si ala mi-a spus in prezenta a 2 doamne cu care eram ca daca nu-mi convine nici nu ma mai serveste si poate ma si da afara!.. Serios? am intrebat eu , si am sunat la 112 pentru a vedea ce parere au "baietii".. Au venit imediat, si atrebuit sa iesim in strada sa discutam, ca muzica urla!.. L-au lamurit ca e cam groasa, si ar trebui amendat, cam cat incasarile pe o zi 2, si a inceput ala sa se roage de mine sa il scuz, etc... Problmea e ca Politia ar trebui sa fie dotata cu aparate din alea care masoara nivelul decibelilor de pe strazi, si la o faza din asta nocturna, sa poata constata nivelul excesiv al muzicii data prea tare, mai ales noaptea in bloc!.. Altfel, eu cred ca poate fi si vorba de abuz si de neindeplinirea atributiilor lor de servici, ce parere aveti ?! Si cine ar trebui sa propuna achizitionarea de astfe de aparate ?? Totusi, au trecut 25 de ani, si nu ar trebui sa mai avem mentalitatea de militieni la cei pe care tot noi ii platim, efectiv!.. Q.E.D.
Psihosex a scris:

......


domnule , confunzi situatiile .
sunt 2 lucruri diferite . una este localul , si alta este vecinul petrecaret , in plus spui ca politia nputea sa discute nimic din cauza zgomotului , iar "vecinu' din povestea noastra" , face niste speculatii...adica jongleaza , si atata tipm cat politia nu constat nimic , nu are nici un drept de discutie asupra unui fapt referitor la vreo galagie....daca vecinul normal ca a oprit muzica.

din acest motiv v-am citat cu puncte ...puncte.
Mi s-a întâmplat. Am nişte vecini petrecăreți care obişnuiau să dea muzica foarte tare în fiecare seară . De vorbă bună nu intelegeau,asa ca am sunat la 112. Era 1 noaptea si ei tot nu incetau . A sosit un echipaj si le a dat avertisment . De asemenea le-am facut si o reclamatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii galmel galmel Stimati Domni/Doamne, Imi cer scuze ca va inoportunez cu problemele personale, dar va rog frumos ma ajutati cu un sfat competent si eficient. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice danionionescu danionionescu Am o problema cu un vecin care intelege sa-si petreaca weekendurile cu muzica data la maximum, incepand de la ora 11 pana la 4 dimineata fara intrerupere! As ... (vezi toată discuția)
Probleme cu galagia vecinilor dintr-un apartament renovat (mai bine zis desfiintat). bspopescu bspopescu Buna ziua, locuiesc la etajul 5 si de cateva luni s-au mutat deasupra mea niste chiriasi care fac galagie in fiecare seara si noapte intre orele 22:00 - 2:00 ... (vezi toată discuția)