Bună ziua.
Ca să trec din CCC1 în CCC2 mi-ați dat situația de mai jos. Mai precizez că un copil s-a născut în 19.01.2013. am fost angajată în învățământ pe perioadă determinată (1 an de zile și mi s-a mai prelungit contractul 1 an). în 16.04.2014 am născut al doilea copil și beneficiez de indemnizație (689 pt primul și 600 pt al 2-lea), dar nu mai sunt angajată.
Ca să beneficiez de indemnizație pt al 2-lea că în 19.01.2015 primul face 2 ani, trebuie să fac cerere la angajator dar mi s-a încheiat contractul de muncă fiindcă a fost pe perioadă determinată și în prezent nu mai sunt angajată.
Cum procedez în această situație, dacă nu mai sunt angajată?
2. - Cand se termina CCC1 intra direct in CCC2 si va primi aceeasi indemnizatie ca pentru CCC1.
- Inainte cu 60 de zile de a implini primul copil 2 ani face o cerere catre angajator prin care solicita prelungirea suspendarii contractului individual de munca (CIM) pentru a intra in CCC2.
- Cu o copie dupa decizia de suspendare a CIM si o copie dupa certificatului de nastere a celui de al doilea copil se prezinta la Primarie si completeaza cererea pentru indemnziatie pentru CCC2 (nu mai are nevoie de alte acte deoarece le are la primul dosar).
1. - Procedati asa cum scrie la pct.2 de mai sus, cu completarea ca trebuie sa prezentati si o copie dupa decizia de incetare a CIM (in locul decizie de suspendare a CIM).
- La Primarie depuneti cererea cu 60 de zile inainte de a implini primul copil 2 ani.
2. Indemnizatia pentru CCC2 va fi aceeasi cu indemnizatia pentru CCC1.