avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Donatie autoturism-taxa recuperata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Donatie autoturism-taxa recuperata

Buna ziua

Am in proprietate un autoturism achizitionat in 2012 pe care as dori sa i-l donez mamei. Taxa a fost platita in anul 2012 si ulterior recuperata. Intrebarea este: in cazul donarii autoturismul si inmatricularii acestuia pe numele mamei, va fi necesara plata din nou a taxei de timbru?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:05, 18 Noiembrie 2014
Cu a fost recuperata taxa respectiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata noului timbru de mediu AlexandraMone AlexandraMone Buna ziua, Detin un autoturism achizitionat anul trecut. Am platit taxa de prima inmatriculare pentru el, si am dat statul in judecata. Momentan se judeca, ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu 2015 marian112 marian112 Buna ziua, detin un autoturism care a fost inmatriculat intr-un alt judet de catre o alta persoana pt prima data in Romania pe 19.12.2007, nu stiu daca s-a ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism sh utilizator090 utilizator090 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a achizitiona un autoturism si mi-ar prinde bine un sfat cat mai curand posibil. Autoturismul a fost cumparat de la ... (vezi toată discuția)