avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii codul muncii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

codul muncii

nu stiu cum se calculeaza un cm risc maternal,avand in vedere ca salariata a lucrat din luna noi 2008pana in luna martie 2009,in luna aprilie luandu-si cm(boala obisnuita),ain luna mai 3 zile cm boala obisn apoi 3 zile concediu de odihna apoi pana la sf lunii mai cm risc matrenal.
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 11:37, 31 Mai 2009
Indemnizatia pt cm de risc maternal se calculeaza la fel ca si cea pt boala obisnuita (veniturile brute pe ultimile 6 luni impartite la total zile lucrate + zile de absenta platita= baza zilnica, la aceasta se aplica procentul de 75% si se imnulteste cu zilele lucratoare aferente perioadei de CM)
In cazul riscului maternal nu se retine impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical elena091970 elena091970 buna ziua,spuneti-mi si mie va rog care stiti ..am un salariat cu jumatate de norma deoarece are si pensie,intebare...cum se calculeaza cm care este platit cu ... (vezi toată discuția)
Baza calcul cm sarcina si lauzie la a doua sarcina Nko_kiss Nko_kiss Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza CM risc materna si sarcina si lauzie la al doilea copil? Mentionez faptul ca dupa cei doi ani de stat ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)