avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită TITLU EXECUTORIU
Discuție deschisă în Executare silită

TITLU EXECUTORIU

Buna ziua,

As dori va rog sa ma ajutati in aceasta cauza in care numai stiu unde sa apelez,din luna februarie 2014 mi-sa pus poprire pe cont datorita unui contract de credit cu BCR,problema insa era ca la aceasta poprire sa produs abuzuri foarte grave din punctul meu de vedere si articolelor de lege pe care le-am citit cauza fiind ca la poprire avand contul blocat nu puteam sa scot bani de la bancomate asta am inteleso conform anumitor proceduri de executare,problema cea mai grava era ca cei de la banca imi opreau 33 % din salar iar cei de la firma unde lucrez imi opreau si ei asta pana in august 2014 cand sa retras toata suma datorata celor de la EOS.KSI,bun dupa toate acestea am fost la executor de a semna actele de incetare de poprire a conturilor mele existente ce le aveam la diversebanci dupa toata nebunia asta in luna septembrie m-am trezit ca,contul meu era tot poprit si mi-se tragea din salar dar doar de firma unde lucrez care imi retrase suma de 645 ron.la probarea mea cu anumite dovezi catre cei de la salarizare ,,instintarea fiind trimisa din august de catre executor la firma de incetare de poprire pe cont ; mi-au returnat suma de 429 ron.din 654 ceilalti bani ei au zis ca reprezinta o amenda de la ANAF cu poprire pe o luna ok dar revin la vechea situatie in care banca mi-a retras aceeasi amenda si aceeasi suma adica 250 ron.Iar acuma cei de la banca ma trimit la angajator sa imi returneze bani si angajatorul ma trimita la banca numai stiu ce sa fac,va rog sa imi dati un sfat.:(
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 20:29, 19 Noiembrie 2014
va trebui sa clarificati cu executorul sau cu creditorul, depinde cui i-au trimis cele 2 institutii banii respectivi, plata care a fost facuta mai tarziu trebuie restituita ca nefiind datorata, apoi vi se va restitui dvs.
da am fost si am vorbit cu executorul la momentul in care am semnat actele de incetare de poprire la care mi-sa dat un exemplar pentru banca iar un exemplar care la trimis el direct la salarizare(angajator)cu executorul sa incheiat totul,problema este ca cei de la salarizare au gresit pentru ca au intarziat cu acel document pentru incetarea de poprire pe salar cu o luna jumate,intrebarea este eu de unde imi revendic bani care mi-se datoreaza aici referindu-ma la amenda de la ANAFcare mi-sa retras din nou si de angajator si de banca ?????
Faceti o cerere scrisa catre departamentul salarizare, in care sa le aratati ca amenda de la ANAF a fost achitata prin poprirea bancii ... faptul ca v-au retinut si ei aceeasi suma reprezentand o dubla plata pentru acelasi lucru sau plata lucrului nedatorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire diurna Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Amenda anaf CRYSTY_TM CRYSTY_TM Buna seara, Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns,am primit o amenda de la ANAF care a venit cu poprire pe o luna suma fiind de 250 ron,problema ca la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un cont de salariu deschis la banca ing pe care ... anoctav anoctav Buna ziua. Am un cont de salariu deschis la banca ING pe care vreau sa il inchid datorita faptului ca m-am mutat la alta banca asta din cauza faptului ca mi se ... (vezi toată discuția)