avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de imprumut - cum se executa?
Discuție deschisă în Executare silită

contract de imprumut - cum se executa?

Buna ziua.
Am un contract de imprumut care este titlu executoriu.
Daca vreau sa-l execut trebuie sa-l investesc cu formula executorie la Judecatorie?
Trebuie facut la judecatoria oraşului în care s-a emis, sau pot si la judec altui oras (unde locuiesc în prezent)?
Trebuie sa fiu reprezentat de av., sau pot si eu sa o fac si cum?
Ce documente trebuie sa depun (contr imprumut în orig, copii legalizate, cerere tip, etc.)
Ce taxe sunt?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: shmen , utilizator 19:06, 19 Noiembrie 2014
Va multumesc pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumuturi bani, recuperare BACOS BACOS Daca ai imprumutat o suma de bani unei persoane pe baza de contract notarial unde este stipulat ca > in cazul nerestituirii imprumutului la termenul ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut claudia violeta claudia violeta am imprumutat unei persoane o suma de bani si am incheiat un contract de imprumut prin notariat. precizez ca notariatul se afla in localitatea unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut incheiat sub semnatura privata cu incheiere de data certa data de avocat DanyD DanyD Contractul de imprumut incheiat sub semnatura privata cu data certa prin Incheiere de atestare avocatiala ( cf.art. 3 alin. 1, lit. c Din L: 51/1995, ... (vezi toată discuția)