buna seara,
,,..deci,in 2001 am cumparat un spatiu comercial care a fost vandut pana la mine de 5 ori,provenit de la ,,X'=soc com cu capital maj de stat;acestia vanzandu-l in 1994
actul de v-c la notar spune asa: ...precum si cota indiviza din suprafata de fol comuna a imobilului,impreuna cu dreptul de coproprietate asupra tuturor partilor din imobil ,care,prin natura sau destinatia lor sunt in folosinta comuna a tuturor coproprietarilor din imobil,cu precizarea ca terenul indiv,respectiv cota indiviza este proprietatea statului si se transmite in folosinta cumparatoarei(eu),pe durata existentei constructiei,aceasta putand sa primeasca terenul indiv .in proprietate,la cerere,conf art 36 din lg 18/1991,legea Fondului Funciar.''
M-am adresat primariei pentru ,,OP'',de unde mi-a venit raspuns ca sunt proprietar,insa ma trimit sa mi se calculeze % indiviza deoarece nu este trecuta cota:1,2,3...%,ci doar in cuvinte.
-am constatat la OCPI,ca,in 1999 a fost intabulat sp com fara a i se atribui %,si,fiind la P de bloc,deci,intra in SUTotatala a condominiului(bloc de locatari cu spatii comerciale la parter de bloc prevazute din constructie)
-adica ca sa primesc raspunsul prin primarie,cei de la camera cadastru-primarie ,m-au trimis la un cadastrist sa-mi calculeze ,,n'%,desi din calculator au constatat ca au fost atribuite intreaga cota de 100% apartamentelor din bloc,pentru mine nemaifiind ,,n'%
SUNT plimbata de la primarie la OCPI,cadastrist,care pana la urma ma indeamna sa depun cerere la primarie sa depun cerere de modificare decizie prin care s-a atribuit intreaga 100% a apartamentelor !!!!
!!!!!!!!!!!!!! mai constat CA:unul din cadastristi,mana in mana cu unul care ar fi cumparat in 1999 fosta ,,X'' soc com cu capital de stat,in foame si ruinat de bani,a dat iama pe la cadastristi si,,,ca ar fi el proprietar pe teren !!!!!!!!!
-----------insa de gasit pe site Cons Jud nu gasesc nici o hot prin care sa le fie atribuit sau vandut terenul,ci doar Hot de ,,reconstituire comisie de stabilire si evaluare a terenurilor detinute de soc de stat,actualizate la vreo 5-6 ani
-ba mai mult,ma asigura cadastristul ca imi va face intrarea la ,,Greul' care e proprietar pe teren sa-mi faca un pret ,,BUN''
INTRebarea mea e ca daca ar fi fost proprietar nu trebuia sa-si intabuleze dreptul in OCPI?la mine la teren in extras nu e inscris nimic,iar eu stiu ca nu s-a vandut nimic,...si,...CUM PROCEDEZ? E CAZUL SA ANUNT ORGANELE DE CERCETARE?Ma gandesc ca acest cadastrist are intrare la OCPI si sa nu ma trezesc ca depune ,,desteptul''in numele meu vreo ,,n''% cota indiviza cu numele Greului
va multumesc daca stie,s-a intalnit cineva cu asa ceva
Cel mai recent răspuns:
simonadevald , utilizator
09:44, 22 August 2015