avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere Ordin Prefect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere Ordin Prefect

buna ziua,am un imobil spatiu comercial la parter de bloc ,in actul de proprietate la teren este specificat ca il pot cere prin ordin prefect,insa,nu am trecut in act cota indiviza.
Adresandu-ma primariei la cadastru imi spun ei ca nu a fost atribuita cota indiviza pt spatiu la mom inreg la Of cadastru de catre cei care ai atribuit cotele apartamentelor din bloc.Initial,mi s-a dat o adresa prin care mi se spune ca sunt proprietara conform actului de cumparare,insa,la OF Cadastru nu imi intabuleaza aceasta adresa.
Ce am de facut,acum,am solicitat primariei,(care trimite la Prefectura ),anularea in tot si eliberarea unei alteia ,conform cu solicitarea mea,
va multumesc(stiu ca exista o dispozitie de atribuire a cotelor indiviza a blocului,trebuie sa o contest pe aceasta ?sau sa cer primariei sa modifice aceasta decizie?trebuie sa ajung in instanta?la un cadastrist nu cred,ca ei ,primaria ,cadastrul lor trebuie sa modifice decizia)

Alte discuții în legătură

Op pentru cota indiviza teren simonadevald simonadevald buna seara, ,,..deci,in 2001 am cumparat un spatiu comercial care a fost vandut pana la mine de 5 ori,provenit de la ,,X\'=soc com cu capital maj de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt in urmatoarea situatie, doresc sa construiesc ... Bogadanp Bogadanp Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie, doresc sa construiesc un balcon deoarece locuiesc la parterul unui bloc si nu am unde sa imi usuc rufele sau sa pot ... (vezi toată discuția)
Modificare ordinul prefectului agerprim2000 agerprim2000 Salutareee...Numele meu este Adrian si ca de altfe toti care scriu pe acest forum am o probelma...de curand bunicii mei au primit un ordin al prefectului in ... (vezi toată discuția)