avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... membru comitet executiv in asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

membru comitet executiv in asociatie de proprietari

Buna ziua,

Mai poate fi membru in comitetul executiv o persoana care a dat in judecata asociatia de proprietari, el fiind in acea perioada administrator de bloc. El si cu casiera (care era si contabila) au dat in judecata asociatia cand era vechiul comitet executiv (2013) pentru ca au fost demisi din functii.
Multumesc pentru timpul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: magdarossi , utilizator 16:30, 18 Noiembrie 2014
Da.
multumesc mult

De asemenea, administratorul are dreptul sa semneze contracte daca exista comitet executiv si presedinte? Casiera poate fi si contabila?
multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2014
Adriantot, moderator
Nu, da
va multumesc mult
Administratorul are dreptul sa semneze doar propriul contract, la rubrica Angajat. Daca asociatia este relativ mica, pentru a nu incarca schema de personal (odata cu cresterea cheltuielilor salariale), legislatia in vigoare permite cumularea functiilor de administrator-casier-contabil.
Decizia apartine com. executiv.

Alte discuții în legătură

Incadrari tomasso tomasso Inspectorii serviciului specializat al primariei in urma verificarii documentelor asociatiei de proprietari au constatat ca nu a fost prezentat contractul de ... (vezi toată discuția)
asociatiile de proprietari -contractul presedintelui neagu laura neagu laura Este compatibila functia de prestator de servicii cu cea de presedinte,poate fi trecut in statul de salarii cu functia de presedinte si sa fie angajat pe ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie iitanu iitanu Dupa alegerea presedintelui unei asociatii de locatari de catre adunarea generala, care este procedura juridica de urmat, pentru ca acest presedinte sa-si ... (vezi toată discuția)