avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Am incheiat un contract de prestari servicii (potrivit codului civil ) din anul 2002 cu o Asociatie de Proprietari inregistrat la Admin. Fiscala.
Acest contract poate fi luat in calcul ca si stagiu de cotizare la asigurarile sociale, pentru pensie.
Am inteles ca la persoanele incadrate cu contract de munca fie cu norma intreaga sau partiala se ia in calcul stagiu de cotizare.
Acelasi lucru se poate aplica si la contractul de prestari servicii tinand cont ca lunar platesc CAS ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:12, 18 Noiembrie 2014
Daca ati platit contributia lunara pentru pensie si dvs. si angajatorul atunci perioada respectiva este stagiu de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ! taxe conventie civila theya_05 theya_05 am nevoie urgent de raspunsul la intrebarea : daca intre o persoana fizica si o asociatie de locatari se incheie o conventie civila,ce taxe si impozite trebuie ... (vezi toată discuția)
Cim part - time EuPiti EuPiti buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce drepturi imi revin ca urmare a semnarii unui contract part-time? cum se calculeaza ca vechime la pensie? multumesc (vezi toată discuția)
Cumul de cim. cum ma ajuta la pensie? ana55 ana55 un angajat cu contract individual de munca cu norma intreaga lucreaza la o SC si mai lucreaza cu timp partial de 4 ore si la o alta SC.intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)