avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate pe casa si teren 800mp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate pe casa si teren 800mp

Buna ziua ma numesc MARCU MIHAI si doresc sa stiu cum pot deveni proprietar pe casa in care locuiesc .
Mentionez ca casa este pe numele bunicului decedat ,la fel si bunica sitatal meu sunt decedati .
Bunicul a avut 5 copii din care 2 sunt decedati ,respectiv tatal meu si o sora de a lui. Restul sunt deacord sa-mi ramana mie casa si pamantul aferent in suprafata totala de780 mp

Cel mai recent răspuns: mrnice , utilizator 19:28, 18 Noiembrie 2014
Se face succesiunea si in fata notarului fiecare mostenitor semneaza ca va cedeaza dumneavostra partea ce ii revine in urma succesiunii, am avut un caz in fam. si fiecare mostenitor am semnat ca matusa noastra sa fie cea care ramane cu toata mostenirea fara a avea pretentii banesti.
Aveti acte pe proprietatea respectiva?Acte emise pe numele bunicului sau tatalui?
am titlu de proprietate penumele bunicului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate denisa-m denisa-m Am primit o copie a titlului de proprietate pentru trei parcele de teren arabil si care impreuna insumeaza 28.300 mp ( in judetul Olt, ), din partea ... (vezi toată discuția)
Bunica mi-a făcut testament pe toate bunurile ei, dar mai sunt moștenitori în afară de mine. care vor fi cotele în acest caz? maia andrei maia andrei Buna ziua! Bunica mea a fost proprietara unei case bătrânești + 1000 m teren si in câmp are 1 hectar . Bunica mi -a lăsat prin testament toate bunurile ei ... (vezi toată discuția)
Succesiune (?) pamant libra_y2005 libra_y2005 Doresc cateva sfaturi legate de urmatoarea situatie de succesiune Bunicii mei, care a murit in 1990 a avut 3 copii- 2 baieti si o fata. In urma lor a ... (vezi toată discuția)