avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere a copilului si intoarcerea la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere a copilului si intoarcerea la locul de munca

Buna ziua,
Exista un cadru legal care favorizeaza mama care se intoarce la munca dupa doar 1 an de concediu de crestere al copilului. Este obligata sa lucreze programul de lucru normal pana cand copilul are 2 ani sau poate sa mearga la program redus (conform legii)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:35, 22 Noiembrie 2014
Exista prevedere legala pentru program redus cu 2 ore numai pentru alaptarea copilului pana la varsta de 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program munca dupa maternitate Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua, Exista un cadru legal care favorizeaza mama care se intoarce la munca dupa doar 1 an de concediu de crestere al copilului. Este obligata sa ... (vezi toată discuția)
Program de lucru dupa concediu din cresterea copilului barnavalentina barnavalentina Buna ziua, Am o fetita de 1 ani si 5 luni si am facut cerere de reintoarcere la servici cu data de 01 Martie si intra sotul in continuare in concediu ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca kajnak_anca kajnak_anca Buna ziua, Am o situatie legata de intoarcerea la serviciu dupa concediul de crestere copil. Am optat sa stau in concediu 1 an de zile. Copilul implineste 1 ... (vezi toată discuția)