avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reziliere contract servicii Telekom
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reziliere contract servicii Telekom

Buna ziua!Am 2 contracte Telecom de telefonie mobilă pentru 2 ani care se finalizează la data de 1 iulie 2015. nu mai pot sa-l achit şi vreau sa-l reziliez. Cand am facut contractul am facut portare in retea si am luat, din păcate, si telefon la promotie. Bineinteles ca m-am trezit cu o extraoptiune de care nu stiam si pe care nu am folosit-o pana in momentul acesta. Ştiu ca este aproape imposibil sa reziliez contractul cu Telekom, dar poate exista vreo portiţă! Clauza de reziliere trecuta in contract nu a fost negociată, acesta fiind prestabilit si comun tuturor abonatilor. Menţionez că nu vor sa rezilieze nici măcar acea optiune trecuta in abonament abuziv, optiune care eu nu o folosesc, observandu-se asta la fiecare factura. Stiu ca e si vina mea ca nu am citit cu atentie contractul inainte, dar ajutati-ma cu un sfat daca am vreo sansa. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: micky02ct , utilizator 11:46, 18 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila Muresan Felicia Muresan Felicia Va rog frumos sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In 2009 am incheiat un contract de voce pe 2 ani si am primit la oferta un telefon mobil si \"N\" ... (vezi toată discuția)
Probleme portare telekom catalinaaadx catalinaaadx Buna ziua, Am un abonament la Telekom de vreo 10 ani, iar ultima prelungire a abonamentului am facut-o anul trecut. Ceea ce m-a interesat in special a fost ... (vezi toată discuția)
Intrebare cu privire la folosirea datelor personale neavand acordul Andreea_30 Andreea_30 Buna seara, am si eu o problema si nu stiu cum sa procedez; am avut doua abonamente pe numele meu la Telekom si unul din ele l-am portat in alta retea luna ... (vezi toată discuția)