avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la banca

buna ziua,

am 3 credite la 3 banci, un credit ipotecar pe care mi l-a luat banca prin executare silita, si alte 2 de nevoi personale. m-am angajat de curand, intrebarea mea este: pe cat mi se poate face poprire? am inteles ca o treime, o treime cate fiecare banca sau acea treime se impart la toate 3 banci?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 20:55, 18 Noiembrie 2014
Daca aveti mai multi creditori, suma poprita poate fi de 1/2 din venitul dvs.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la banci topolino_2010 topolino_2010 am datori la 3 banci, 2 nevoi personale si 1 credit ipotecar pe care am axecutaare silita, m-am angajat de curand, intrebarea mea este: pe cat la suta mi se ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva din partea bancii raiffeisen bank CristinaS24 CristinaS24 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati. Sotul meu a avut o firma, a facut liniii de credit pentru care eu am semnat ca si fidejusor. Sotul a decedat, am mostenit ... (vezi toată discuția)
Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)