Buna ziua,
Sunt electrician prestez servicii ptr. firma din Italia pe teritoriul Italiei.
Vreau sa imi deschid un PFA cu sediul in Romania ptr. a putea factura aceste servicii. Ce obligatii din punct de vedere fiscal are acest PFA? Mentionez ca valoarea serviciilor prestate nu depaseste 35.000 euro anual.
Va multumesc
Anaf
- D 220 si D600 ( daca depasiti 804 lei net lunar si nu aveti ctr de munca in alta parte)
- RJIP si RI ( daca il deschideti pana in 31.12). De la 01.01 se schimba si o sa fie alt registru la PFA.
- RUC optional la PFA
- Daca depasiti 183 de zile sedere in Italia trebuie sa va inregistrati acolo.
Pfa la inceput
AURELIA-IOANA
Am infiintat un PFA care se ocupa cu produse handmade. As dori sa cunosc cateva detalii cum ar fi:
- exista un termen limita pentru a-mi achizitiona casa de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.