avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua - conditiile pentru a obtine o autorizatie ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua - conditiile pentru a obtine o autorizatie ESTA

va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru a obtine o autorizatie ESTA. sunt cetatean roman si traiesc in Romania.
Sunt si cetatean maghiar si as dori sa calatoresc in scop turistic, in America.
va rog sa-mi spuneti daca pentru a obtine o autorizatie ESTA, este obligatoriu sa am domiciliul pe teritoriul Ungariei.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:39, 23 Noiembrie 2014
Gasiti informatii aici:
[ link extern ]
Daca solicitati pe internet - autorizatie esta si dati clik, apar mai multe link-uri, pe care puteti cauta mai multe informatii.
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2014
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie sua cetatean maghiar claudiucostea7 claudiucostea7 buna ziua! va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru a obtine o autorizatie ESTA. sunt cetatean roman si traiesc in Romania, dar in acelasi timp sunt ... (vezi toată discuția)
Cãlãtorie in america TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Am si eu o întrebare, si anume: Am fost plecat doua luni in America (ca si turist) cu pasaport maghiar. Va rog frumos sa-mi spuneti dacă mai am ... (vezi toată discuția)
Date despre calatorie in australia TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Avand in vedere ca cetatenii Maghiarii nu mai au nevoie de viza pentru a calatorii in Australia, la inceputul verii, m-am decis sa fac si eu toate ... (vezi toată discuția)