avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se sterg datele personale din inregistrarea unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se sterg datele personale din inregistrarea unei firme care le detine?

Speta este urmatoarea, am semnat cu o firma pentru un curs de calificare. Am depus actele personale in vederea cursului, cursul fiind acreditat de ministerul educatiei, si ulterior am fost plimbat cu vorba vizavi de inceperea cursului.
Firma care trebuia sa tina cursul probabil ca n-a gasit un numar de cursanti pentru a putea tine cursul si de aceea a tot intarziat (4 luni intarziere).
Deci am decis sa renunt.

N-am platit nimic, insa sunt suspicios ca detin copii dupa actele mele.
Si vreau sa ma asigur ca dansii vor sterge la cererea mea datele mele personale din inregistrarile dansilor.

Banuiesc ca trebuie ca dansii sa semneze un angajament pentru aceasta si de aceea va intreb pe dumneavoastra cum se face acest lucru?
(Exista un model de angajament pentru stergerea datelor personale, se legalizeaza cumva?)

Va multumesc pentru timpul dvs. de a imi raspunde.
Faceti o cerere in baza legii 677/2001. Totusi, ce sa faca cu acele date?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere video private arlacot arlacot Salut, Nu stiu unde s-ar incadra urmatoarea problema, sper sa fi selectat bine forumul. Detin un teren ingradit unde am o magazie/atelier, iar prin gard ... (vezi toată discuția)
Nelãmurire Markozsuzsa72 Markozsuzsa72 BUNÃ ZIUA VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS. INTRE ANII 1996-2003 AM LUCART LA O AGENŢIE BANCARÃ. INTRE ANII 2001-2002 BANCA MA TRIMIS LA UN CURS ... (vezi toată discuția)
Stergerea conturilor pe internet cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua Va retin atentia cu o intrebare: cum se poate actiona in justitie o societate comerciala care este proprietara unui forum liber de discutii si ... (vezi toată discuția)