avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reducerea taxei de concesiune pe teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reducerea taxei de concesiune pe teren

Buna seara,am concesionat pe o perioada de 49 de ani o suprafata de teren intravilan pe care am finalizat constructia unei case de locuit. Intrebarea mea este daca am dreptul la reducerea taxei de concesiune pana la 95% cf.art.5 din Legea 114/1996?
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 19:54, 18 Noiembrie 2014
reducerea taxei de concesiune pana la 95% cf.art.5 din Legea 114/1996 se aplica la incheierea contractului de concesiune, nu dupa inaltarea constructiei !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cumpara un apartament intr-un bloc construit pe un teren jumatate proprietate jumatate concesionat ? PARASCHIV NICU PARASCHIV NICU Vreau sa achizitionez un apartament aflat intr-un bloc nou. Blocul este construit pe un teren in suprafata de 350mp din care 250mp proprietate si 100mp ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ,, a nu instraina concesiunea,, marianaov marianaov Se refera la terenul concesionat sau la numele din contractul de concesionare(persoana care are si obligatiile financiare (vezi toată discuția)