Buna seara ,sint divortata de 3 ani ,am o fetita de 3 ani si 9 luni ....are program de vizita cu tatal :prima saptamina ,marti si joi cite 2 ore pe timp de iarna ,2 saptamina miercurea tot 2 ore si simbata si duminica de la ora 9-20.problema este ca de ceva vreme fetita vine foarte agitata ,chiar nervoasa ,arunca ,zbiara da cu palma in diferite obiecte din casa (masa ,scaun ,usa,covor..)daca am intrebat-o ce se intimpla mi-a raspuns sa tac ca ea e rea si obraznica .Am urmarit mai atenta si mai des atitudinea dupa vizita ,am rugat si educatoarele sa ma ajute sa vad ce comportament e si la gradinita de unde am si primit un raspuns ca fetita ar lovi copii pe miini si cind i s-a atras atentia raspunsul ei a fost "lasa ca iti trece ca si mie mi-a trecut cind m-a lovit tata ".Asistenta de la gradinita a luat-o la mai multe intrebari si am mai aflat ca a strins-o tatal de cap in parte cu urechile .Eu cu tatal nu comunicam verbal ; doar cind e cazul prin mesaje ,el imi intoarce spatele tot timpul ,nici nu-mi raspunde la salut dar atunci am fost nevoita sa INCERC sa vorbesc cu el ,raspunsul lui a fost ca minte si ca EU i-as baga in cap prosti ,s-a intors si a plecat .Eu i-am explicat tot cum ca d-mnele educatoare mi-au spus nu fetita si atunci el MI-A RECUNOSCUT CA A LOVIT-O CA A MERITAT ,i-am spus sa nu se mai repete ca nu sint de acord cu bataia .Intradevar ,nu a mai batut-o dar de atunci fetita are apucaturi de care v-am scris mai sus .Am vorbit cu fetita mai mult ,am dus-o si la psiholog ,intradevar medicul mi-a zis ca are o teama si mi-a dat vit B6 ,acuma in weekendul acesta fetita a plins foarte atre si m-a chemat dupa ea ca nu ar fi vrut sa o aduca el acasa.Cind am ajuns la locul intilnirii fetita mi-a zis plingind ca tati a inchis-o in casa cu noapte si becul stins si ea a plins tare tare si ca tati s-a suparat pe ea ca e obraznica si ca acuma il doare capul rau rau .Eu m-am uitat la tatal si am incercat sa il intreb ce s-ar fi intimplat dar el s-a intors si a plecat ,am strigat :stai,ce s-a intimplat ...el a facut cu mina semn ca nimic .De multe ori fetita nu a vrut sa mearga nici in parc cu el doar daca merg si eu ,(sint martori cum au auzit-o cind a plins si a strigat ca vrea sa mearga si mama ,si atunci el mi-a dat mesaj sa cobor).dupa incidentul de simbata si duminica asta(16. 11. 2014 ) fetita inca nu si-a revenit ...daca scapa ceva jos,chiar si o jucarie plinge, ea vine si zice "de ce stigi ca tati ".Va rog sa imi spuneti ce sa fac? Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
ContSters318936 , utilizator
21:42, 18 Noiembrie 2014