avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ VOLUNTAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ VOLUNTAR

Buna seara

Nu s a facut succesiunea dupa bunicul meu. Pe titlul de prorietate ca si mostenitori sunt mama si fratele ei care sunt in viata. Ca si proprietati sunt: teren arabil, vie si o casa. Se poate face partajul voluntar decat pe terenul arabil?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lilyanna , utilizator 22:49, 18 Noiembrie 2014
Coindivizarii pot împărţi bunurile indivize oricum doresc prin partaj voluntar, daca toti coindivizarii sunt de acord cu realizarea împărţelii in acest mod. Ei pot împărţi toate bunurile sau doar o parte, împărtind restul ulterior, pe cale judecătorească sau tot prin partaj voluntar.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare pamint dragv dragv Am un titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in 1991 - 1,470 ha teren arabil in cimp. Eu am o parte - 0.98 ha restul il detin 2 verisoare (surori), ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva? tm06cristi tm06cristi O vecina a facut succesiunea la casa dupa decesul sotului, a venit comisia pentru masurare si au masurat doar casa ,dar vecina intreaba ,,nu masuratii si ... (vezi toată discuția)
Mostenire - cateva intrebari dorin55 dorin55 Buna ziua, va rog frumos sa raspundeti la cateva intrebari in acest caz. Bunica mea a decedat in anul 2005. Un an mai tarziu, in 2006 a decedat si mama mea. ... (vezi toată discuția)