avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita alocatie de stat.
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita alocatie de stat.

buna ziua.am si eu o nelamurire.stiu ca in legea728.alin7 scrie ca nu poate fi urmarita pt executare alocatia de stat a minorului si totusi am un cont in care a intrat numai alocatia minorului care mi-a fost blocat si retrasi banii din cont din luna martie pana in prezent iar de la banca m-au informat k alocatia trebuie ridicata in ziua in care intra in cont pt ca latfel a doua zi este retrasa pt poprirea respectiva.
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns daca este normal si legal ca alocatia minorului sa-mi fie retrasa din cont daca nu o ridic in ziua respectiva?
sau in decurs de o saptamana,o luna?
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 10:58, 19 Noiembrie 2014
Nu este normal, insa este posibil.
Nu cunosc sa existe vreo prevedere legala in dreptul romanesc care sa va oblige sa ridicati respectiva suma doar in ziua virarii ei.
Incercati o discutie (prin care sa le dovediti ca sunt banii copilului) cu reprezentantii bancii, in caz contrar formulati contestatie la executare pe acest considerent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar Kim22 Kim22 Buna ziua, Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri concrete: -am poprire pe salariu din septembrie 2012( 30%) pentru o casa scoasa la ... (vezi toată discuția)