avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Esalonarea restantei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Esalonarea restantei

Am o datorie la intretinere de 6500 de lei si as vrea sa fac un angajament de plata catre asociatia de locatari pentru a plati aceasta suma.Problema este ca administratora nu vrea sa-mi accepte acest angajament.Va rog foarte mult sa maajutati cu un raspuns.Nu sunt in categoria de rau platnic chiar vreau sa achit aceasta suma dar nu pot integral.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bogdan198415 , utilizator 14:51, 21 Noiembrie 2014
bogdan198415 a scris:
Am vorbit cu administratora,i-am explicat cat ii pot da lunar...

Eu va sugerez sa mergeti cu banii in mana si sa platiti 700-800-900 cat puteti. Ce rost au promisiunile. Mergeti cu banii in mana si platiti. Ori platiti in contul bancar al asociatiei.

Sigur ca daca nu vrea sa va ia banii (ceea ce nu ne spuneti in mesajele dumneavoastra) atunci discutati cu presedintele, puneti-i pe masa cei 700-900 lei si explicati-i ca asa o sa procedati luna de luna de acum inainte si ca sunteti dispus sa va luati angajamentul in sris.
Acum intre noi ca nu ne aude nimeni: este in avantajul asociatiei sa obtina acest angajament in scris de la restantier si nu este interesul restantierului. Daca cineva nu intelege, pot da explicatii.
Va multumesc foarte mult pt sfaturi ati fost draguti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces al proprietarului cu furnizorul luminutza luminutza Buna ziua tuturor! Conform unei sentinte civile, definitiva si irevocabila a furnizorului local de apa si caldura, suma X - aferenta unei perioade ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari restante crisanclaudia crisanclaudia am restante la intretinere cumulate in suma de 4000 lei,platesc in fiecare luna aprox 500 lei (nu reusesc sa platesc contravaloarea a doua luni si nu-mi ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari ameninta cu darea in judecata fara preaviz si cu listarea rauplatnicilor MinaSI MinaSI Buna ziua. Asociatia de Proprietari din blocul unde locuiesc saptamana tecuta a pus la avizier un Anunt care citeaza cateva familii, printre care si eu, cu ... (vezi toată discuția)