avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinerii la un apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinerii la un apartament nelocuit

Am un apartament in care nu locuiesc ,dar trec o data pe saptamana sa spal rufele ,deoarece la tara nu am masina de spalat. Este contor la apa .
.Administratorul m-a trecut la intetinere o persoana . Este corect sau nu ? Legea stiam ca spune sa nu locuiesti consecutiv acolo 15 zile.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 16:35, 19 Noiembrie 2014
Legea spune 15 zile, nu 15 consecutiv, dar nu este corect sa va treaca la intretinere daca nu locuiti in acel apartament. Trebuie sa faceti o cerere scrisa.
Multumesc !
Buna ziua,
as dori care lege stipuleaza despre cele 15 zile!
Multumesc!
HG 1588/2007 Art. 17 (1) r) stabiIeste cotele de participare pe persoana Ia cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care Iocuiesc temporar, minimum 15 zile pe Iuna; stabileste perioada pentru care proprietarii, nespectiv chiniasii, pot solicita in scris scutirea de Ia plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe Iuna, conform hotararii adunarii generale;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere cheltuieli comune laura-jurist laura-jurist buna ziua in ce conditii poate fi scoasa o persoana de la plata cheltuielilor comune, in cazul in care este detasata cu munca in alta localitate, si ajunge ... (vezi toată discuția)
Persoane in plus fara cerere Elenapusa Elenapusa Doamna administrator a trecut la apartamentul meu un numar de 4 persoane, pe luna mai 2016, in contextul in care noi suntem 2. Abia din luna iunie 2016 vom fi ... (vezi toată discuția)
O vecina descurcareata ia de ''prosti'' 19 familii janapress janapress locuiesc in actualul apartament de circa 3 ani pe sacra respectiva locuieste si o duduita care ne ia de prosti pe toti ceilati de pe scara. cum? foarte simplu ... (vezi toată discuția)