avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Schimbare atributii fisa postului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Schimbare atributii fisa postului

Directorul poate schimba atributiile din fisa postului unui functionar public cu unele total diferite chiar daca postul este in cadrul aceluiasi compartiment?
E vorba despre un compartiment mai mare care cuprinde achizitii publice, investitii patrimoniu, administrativ, iar schimbarea este de pe un post cu atributii - ordonantari si plati, responsabil parc auto pe unul de secretariat.
Cel mai recent răspuns: dragota , utilizator 11:46, 25 Noiembrie 2014
Fiind in cadrul aceluiasi compartiment eu sunt de parere ca poate. Ati putea sa motivati in scris ca nu va puteti indeplini atributiile deoarece nu aveti studii in domeniu ori ca nu aveti pregatirea necesara, eventual sa va trimita la un curs de specializare dar din moment ce este in acelasi domeniu de activitate nu prea vad ce scuza plauzibila sa mentionati ca sa va si ajute.
Functionarul public la intrare in functia publica are un post si niste atributii pana ii inceteaza atributiile de serviciu,totul se evidentiaza intr-un dosar profesional.Orce modificare de post sau atributii se comunica in caz de reorganizare in urma aprobarii noii organigrame.
Fisa postului sau atributii in plus nu se dau sau se schimba la voia intamplarii.Totul se face dupa Legea 188/1999 r2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua! Intrebare simpla: -sunt personal contractual cu diverse atributii (achizitii publice, registratura) in cadrul unei UAT, si as dorii sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Transformare unui post de functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua, Sunt angajat la primarie in compartimentul investitii si proiecte europene, iar incadrarea mea este ca personal contractual (studii medii), desi am ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post cu studii superioare Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Ma confrunt cu problema incadrarii pe post inca de la obtinerea licentei in asistenta medicala in anul 2007. Lucrez intr-o companie nationala cu capital ... (vezi toată discuția)