avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pensia alimentară-executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Pensia alimentară-executare silită

Mi-am dat tatăl în judecată în iunie, anul acesta, pentru pensia alimentară și conform NCC, instanța de judecată nu mai poate să oblige poprirea pe salariul său așa că am recurs la un executor judecătoresc. Întrebarea mea este, cât durează toată procedura aceasta până se va face poprirea și cât costă. Executorul mi-a cerut un onorariu cu mențiunea că restul se va stabili la încheiere. Eu trebuie să suport toate cheltuielile? Nu se poate să îi oprească tatălui meu?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:36, 19 Noiembrie 2014
Cheltuielile le avansati dvs.si le reuperati in cursul executarii silite de la debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Alexandra Huminiuc Alexandra Huminiuc Cat ar trebui sa dureze executarea silita dupa ce a fost aprobata de judecatorie? (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara robyroby77 robyroby77 Buna ziua Asi dori sa va intreb ce se intampla in cazul in care tatal nu-si face datoria de a plati pensi alimntara catre fiiul sau minor, elev aflat in ... (vezi toată discuția)