avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat divort

buna seara sunt in londra ,am divortat jumate de an in urma de comun acord este si hotarire de judecata nu avem copii problema e ca nu am fost mai tirziu sami iau actele iar acum am nevoie de ele dar sunt la londra am un job si nu pot pleca am fost la consulat dar ei au zis ca nu ma pot ajuta am nevoie de certificatu de divosrt si traducerea lui in engleza
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:07, 20 Noiembrie 2014
Puteti angaja un avocat de pe raza instantei care a pronuntat divortul sa va scoata o copie legalizata dupa hotararea de divort si sa o traduca.
dar cum sal gasesc nu prea cunosc pe nimeni,ma ti putea ajuta? eu sunt in londra actele trebuie scoase in birlad

Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2014
danitar, utilizator
Daca aveti rude puteti sa faceti si o procura notariala( poate fi tradusa si aici) sa va scoata o copie legalizata pe care apoi o traduce la un traducator si aceste acte vi le trimite. Va costa putin si se rezolva repede.
nu am pe nimeni
trebuie sa imputerniciti o persoana o ruda, prieten, fost vecin, care sa se deplaseze la judecatoria Birlad si sa solicite hotararea dvs. de divort ramasa definitiva, pe care ulterior sa o apostileze dupa care sa va trimita in Londra. Altfel nu aveti cum. Imputernicirea o faceti la ambasada, consulat sau notar care are apostila de la Haga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere in olanda bufa bufa Pentru ca certificatul meu de nastere sa fie valabil in strainatate ,in Olanda,cum trebuie sa prochedez ? Multumesc (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)