avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi s-a revocat suspendarea.Ce se poate intampla in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi s-a revocat suspendarea.Ce se poate intampla in apel?

Am o suspendare cu semnatul din 6 in 6 luni si acum am comis o alta fapta de furt calificat tainuire si miau revocat suspendarea si am primit sentinta de 3 ani si I luna si am facut apel la ce ma pot astepta
Cel mai recent răspuns: Mariusioan , utilizator 19:23, 20 Noiembrie 2014
În apelul dvs. nu vi se poate agrava pedeapsa, dar nici nu există garanții ale unei reduceri de pedeapsă în lipsa unor motive temeinice.
Cred că știați faptul că săvârșirea unei noi infrcațiuni în termenul de încercare atrage revocarea beneficiului suspendării executării pedepsei.
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Este posibil sa mi se ia cele 3 luni si sa raman la suspendare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate revoca suspendarea? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! In cazul in care un minor a fost condamnat intr-un dosar pt furt calificat in forma continuata la 4 ani \\"cu suspendare\\" (nu a ... (vezi toată discuția)
Furt de benzina soniutza soniutza buna,va rg din tot sufletul ajutati-ma cu cateva raspunsuri.prietenul meu are 20 de ani si impreuna cu un prieten in varsta de 15 ani au spart in jur de 10 ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate revocare suspendare si pedeapsa la locul de munca Mihaela Nevoie Mihaela Nevoie Infractiune de furt calificat savarsita in perioada de incercare de 2 ani si 6 luni (anterior a fost condamnat la 6 luni inchisoare cu suspendarea executarii ... (vezi toată discuția)