avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sulta apartament prin mandat postal
Discuție deschisă în Executare silită

Sulta apartament prin mandat postal

Daca platesc sulta prin mandat postal sau prin CEC , si informez beneficiarul ,este corecta modalitatea de plata ?
Beneficiarul mai poate sa se duca la un executor,sa urmareasca executarea sultei,daca eu i-am adus la cunostiinta ca are banii deja ,adica sa NU ma trezesc ca vine cu executorul la usa? nu am banii necesari sa ii dau sulta prin executor judecatoresc, beneficiarul nu vrea sa vina la un notar ,sa parafam actele.....#-o
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 13:19, 20 Noiembrie 2014
Puteti incerca aceasta varianta ... insa nu prea mi se pare OK.
Deschiderea unui cont sau plata (prin mandat postal sau prin CEC) va fi ulterioara demararii procedurilor executorului ... ceea ce nu va echivala - din punctul meu de vedere - cu ramanerea fara obiect a executarii silite.
Incercati o discutie cu executorul, rugandu-l sa va esaloneze datoria in mai multe rate - mai usor de "suportat".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)
Plată sulta Nicusorbardasu7 Nicusorbardasu7 Cum sa procedez corect la plata sultei??Prin executor,virament,mandat postal...pentru că este totuși o suma mare de bani, jumătate din evaluarea unei ... (vezi toată discuția)
Cum fac dovada platii sultei la biroul cadastral? ravo75 ravo75 In urma unei iesiri din indiviziune a fost emisa o sentinta definitiva si irevocabila in urma careia terenul supus iesirii din indiviziunea fost atribuit unei ... (vezi toată discuția)