avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie fara preaviz

As vrea sa aflu si eu daca, in cazul in care nu mi se aproba concediul de odihna pe anul aceste incepand de la inceputul luniii, pot demisiona fara preaviz? Sau daca am fost anuntata ca mi se micsoreaza salariul foarte mult si nu-mi mai convine suma, pot demisiona fara preaviz?
Cum trebuie sa sciu in cererea de demisie?
si in cazul unui contract de colaborare, acela inceteaza pur si simplu daca scriu ca nu mai doresc sa colaborez cu acea firma?
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 17:01, 31 Mai 2009
Demisia fara previz este valabila atunci cand partile sunt de acord(art.55 lit.b C.muncii). Daca nu aveti contract de munca incheiat nu mai trebuie sa va dati demisia.Contractul de colaborare inceteaza daca nu vreti sa colaborati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul demisiei... ancadaniela75 ancadaniela75 As vrea sa aflu si eu daca, in cazul in care nu mi se aproba concediul de odihna pe anul aceste incepand de la inceputul luniii, pot demisiona fara preaviz? ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz-art 79, alin (8) din codul muncii AlbertGeorge AlbertGeorge Buna ziua, Art. 79 din Codul Muncii prevede ca \\\"(8) Salariatul poate demisiona fără preaviz dacă angajatorul nu îşi îndeplineşte obligaţiile ... (vezi toată discuția)
Concediu in preaviz catalin romulus catalin romulus doresc sa aflu cum pot rezolva urmatoarea problema; compania pentru care lucrez,nu plateste concediul de odihna ramas in momentul plecarii din firma,am dorit ... (vezi toată discuția)