avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Racordare la curent electric
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Racordare la curent electric

Poate sa ma ajute cineva daca stie cine trebuie sa instaleze stalpul pentru racordare la curent, casa este noua, in zona centrala a comunei, e on ne trimite la primarie si primaria la e on , din cate stiu, noi trebuie sa achitam de la stalp pana in casa nu si stalpul? multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:18, 21 Noiembrie 2014
Fiind pe domeniul public,stalpul il instaleaza -daca are fonduri -primaria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Racordare la teava de gaz a unui vecin moft moft Exista situatia urmatoare. Doresc sa ma racordez la conducta de gaz a unui vecin de la un etaj superior (este vb de coloana magistrala care traverseaza ... (vezi toată discuția)
Cine trage curentul??! emanuellen emanuellen Copii mei au cumparat un teren care la inceput a fost extravilan dar intretimp a devenit intravilan si se poate construi pe ea.Dar pentru asta e necesar sa ... (vezi toată discuția)