avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de boala

Mama mea are 60 de ani.in urma cu aprox . 1 luna a fost diagnosticata cu neoplasm sigmoidian. Vechimea ei in munca este de aprox 5-7 ani. Intrebarea mea este- poate primi pensie de boala sau alt tip de pensie ?
Multumesc anticipat pentru sfat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:08, 20 Noiembrie 2014
Pensie de boala .
Mai poate primi indemnizatie de handicap pentru a beneficia de aceasta adresati-va dgaspc din judetul de domiciliu.
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2014
alina_25, utilizator
alina_25 a scris:

Pensie de boala .
Mai poate primi indemnizatie de handicap pentru a beneficia de aceasta adresati-va dgaspc din judetul de domiciliu.

Neoplasmul nu este incadrat ca handicap.
Poate primi doar pensie de boala.
Nu mai poate beneficia de pensie de invaliditate,deoarece a depasit vartsa standard de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala (cancer) slytuta slytuta Am si eu o problema cu tatal meu. a fost diacnosticat cu cancer in gat limba si bolta palatina. conform calculelor de pe cartea de munca are o vechime de ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! pensia invaliditate gradul 3 este considerata indemnizatie ... Lala1977 Lala1977 Buna seara ! Pensia invaliditate gradul 3 este considerata indemnizatie sociala?Mentionez ca am lucrat 16 ani si 7 zile ( 2006_ 2022,, si ceva zile si in 2002) ... (vezi toată discuția)
Ingrijire Amoreamore Amoreamore Buna ziua, as avea nevoie de o informatie ! Tatal meu in varsta de 77 de ani ,este diagnosticat cu Coxartroza avansata, de aproximativ 7,8 ani merge destul ... (vezi toată discuția)